ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Χαιρετισμός του αντιπεριφερειάρχη Φλώρινας στην τελετή βράβευσης αριστούχων μαθητών του δήμου Αμυνταίου (video)

Στην τελετή βράβευσης αριστούχων μαθητών που διοργάνωσε ο Δήμος Αμυνταίου στο Πνευματικό Κέντρο Αμυνταίου παραβρέθηκε ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Φλώρινας κ. Στέφανος Μπίρος τη Δευτέρα 28 Δεκεμβρίου.

Ακολουθεί το πλήρες κείμενο του χαιρετισμού:

«Κυρίες και κύριοι, αγαπητά μου παιδιά,
Είναι γεγονός πως οι εποχές που ζούμε χαρακτηρίζονται από σκληρότητα. Η κοινωνία μας έχει χάσει τον προσανατολισμό της και ψάχνει με αγωνία τρόπους να επιβιώσει μέσα σε ένα πλαίσιο πολιτικών λιτότητας, απορρύθμισης του κοινωνικού κράτους και εξαθλίωσης των μεγάλων κοινωνικών ομάδων.
Ευτυχώς όμως δε χάθηκαν όλα. Υπάρχουν και αυτοί που παραμένουν πιστοί σε αξίες, ιδανικά, οράματα και στόχους. Και οι μαθητές που βραβεύονται σήμερα εδώ αποτελούν ένα τέτοιο παράδειγμα.
Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ, ανάμεσα σε νέους και νέες που διακρίθηκαν για τις επίμονες προσπάθειές τους, για τον αγώνα της ζωής τους, που φωτίζουν και ομορφαίνουν την κοινωνία μας και αποτελούν τον οδηγό μας για το σήμερα και το αύριο.
Είστε η ελπίδα και αυτή η ελπίδα δε γίνεται και δεν πρέπει να χαθεί. Θα παραμένει πάντα ζωντανή. Θέλω να συγχαρώ από τα βάθη της καρδιάς μου τους αριστούχους μαθητές του Δήμου Αμυνταίου, ευχόμενος κάθε επιτυχία στους αγώνες που θα κληθούν να δώσουν στο μέλλον. Συγχαρητήρια και στον Δήμο Αμυνταίου που βρίσκεται κοντά στα παιδιά με τη σημερινή εκδήλωση».


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Δυτική Μακεδονία

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video