ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Τρία μετάλλια για τη ΓΕΦ στο πανελλήνιο πρωτάθλημα εφήβων - νεανίδων με Δήμκου, Σιάλτση και ομαδικό



Επιτυχιών συνέχεια για τη Γ.Ε. Φλώρινας στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Εφήβων Νεανίδων! Εντυπωσιακή παρουσία των αθλητών του συλλόγου οι οποίοι κατέκτησαν τρία πανελλήνια μετάλλια και εξαιρετικές θέσεις στην πανελλήνια κατάταξη!

Συγκεκριμένα η ΔΗΜΚΟΥ ΕΛΕΝΗ κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο στην κατηγορία των νεανίδων εντυπωσιάζοντας με τις ανατροπές κατά τη διάρκεια των αγώνων απέναντι σε εμπειρότερες αθλήτριες, ο ΣΙΑΛΤΣΗΣ ΜΙΧΑΛΗΣ το χάλκινο μετάλλιο, ενώ έχασε τη συμμετοχή του στον τελικό, αφού ηττήθηκε με 15-14 από τον Κοντοχρήστο Ιάσσονα του ΑΠΟΛΛΩΝ ΒΡΙΛΗΣΣΙΩΝ.

Η ομάδα των νεανίδων αποτελούμενη από τις ΔΗΜΚΟΥ ΕΛΕΝΗ, ΠΑΣΣΑ ΖΩΗ, ΝΟΜΙΚΟΥ ΜΑΡΙΑ και ΓΡΑΜΜΕΝΟΠΟΥΛΟΥ ΔΗΜΗΤΡΑ κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο πραγματοποιώντας εξαιρετική εμφάνιση.

Η ομάδα των εφήβων κατετάγη στην τέταρτη θέση μετά από ατυχίες και τραυματισμούς δύο αθλητών και αναγκαστική εγκατάλειψη των αγώνων, αποτελούμενη από τους ΣΙΑΛΤΣΗ ΜΙΧΑΛΗ, ΠΑΣΣΑ ΜΑΚΗ, ΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟ ΣΤΕΦΑΝΟ και ΔΗΜΚΟ ΘΑΝΟ.

Πολύ καλές θέσεις κατέλαβαν και οι υπόλοιποι αθλητές του σωματείου απέναντι σε έμπειρους αθλητές με υψηλό επίπεδο, σε ένα ιδιαίτερα ανταγωνιστικό πρωτάθλημα, και συγκεκριμένα: η ΠΑΣΣΑ ΖΩΗ 7η , ο ΠΑΣΣΑΣ ΜΑΚΗΣ 8ος , η ΝΟΜΙΚΟΥ ΜΑΡΙΑ 12η, ο ΣΤΟΙΝΙΤΣΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ 15ος, ο ΖΑΡΑΒΕΛΗΣ ΑΝΤΩΝΗΣ 16ος, ο ΔΗΜΚΟΣ ΘΑΝΟΣ 18ος, ο ΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ 21ος, ο ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ ΣΤΕΦΑΝΟΣ 48ος.

Οι μικροί του σωματείου στην αρχή της αθλητικής τους παρουσίας, πλασαρίστηκαν στις παρακάτω θέσεις: ΓΡΑΜΜΕΝΟΠΟΥΛΟΥ ΔΗΜΗΤΡΑ 35η, ΖΑΡΑΒΕΛΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ 45ος και ΠΑΣΣΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ 56ος.

Η συνολική παρουσία των αθλητών του συλλόγου το διήμερο των αγώνων απέσπασε τα καλύτερα σχόλια των παρευρισκομένων και κέρδισε την αναγνώριση της Γυμναστικής Ένωσης Φλώρινας στις κορυφαίες ομάδες του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος στο αγώνισμα της σπάθης.






από ΝΕΑ ΦΛΩΡΙΝΑ

μέσω ΝΕΑ ΦΛΩΡΙΝΑ
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Δυτική Μακεδονία

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video