Βραδιά γαστρονομίας από το μπακάλικο – μεζεδοπωλείο: «Του ΄θκο μας» και τον chef Κώστα Κολιό, πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 10 Ιανουαρίου. Το μενού περιλάμβανε εξαιρετικό κύριο πιάτο με καπνιστή χοιρινή μπριζόλα με θρούμπι στο φούρνο με σως από πορτοκάλι, μέλι, μοσχοκάρυδο συνοδεία πατάτας baby με κυδώνι, συνοδεία εκπληκτικής πράσινη σαλάτας από μαρούλι, λόλο ρόσο, ρόκα, ραντίτσιο, καρύδια, δαμάσκηνο, ρόδι και υπέροχη ντρέσινγκ, αλλά και γλυκό στο τέλος έκπληξη…
από kozan
μέσω Kozan.gr : Καθημερινή ενημέρωση για την κοζάνη -- Κοζάνης Κοζανη kozani kozanh kozanhs KOZANI Πτολεμαίδα, ΠΤΟΛΕΜΑΙΔΑ » Επικαιρότητα
0 σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου