ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Άριστα αποτελέσματα στο πανελλήνιο πρωτάθλημα roller ski στη Νάουσα για τους αθλητές του Σ.Ο.Χ.



Η ομάδα δρόμων αντοχής του Σ.Ο.Χ. Φλώρινας συμμετείχε στο πρωτάθλημα Ρόλλερσκι που πραγματοποιήθηκε στην πόλη της Νάουσας την Κυριακή 5 Οκτωβρίου 2014. Ο αγώνας διοργανώθηκε από τον Ε.Ο.Σ. Νάουσας και την Ελληνική Ομοσπονδία Χιονοδρομίας. Σημείωσε μεγάλη επιτυχία, πολλές συμμετοχές και μεγάλο ανταγωνισμό.

Στον αγώνα αθλοθετήθηκε ένας αγώνας ανάβασης 3 km ελεύθερη τεχνική για όλους τους συμμετέχοντες και στη συνέχεια αγώνας σπριντ για τους πρώτους οκτώ αθλητές της κάθε (μικτής) κατηγορίας. Η γενική κατάταξη προέκυψε από την βαθμολογία των αθλητών που συμμετείχαν και στα δύο αγωνίσματα.

Η ομάδα του Σ.Ο.Χ. συμμετείχε με 4 αθλητές που πέτυχαν πολύ καλά αποτελέσματα αποδεικνύοντας για άλλη μια φορά την πολύ καλή αγωνιστική τους κατάσταση.

Τα αποτελέσματα των κοριτσιών δείχνουν σαφή επικράτηση των μικρών κορασίδων (Κ1) έναντι των μεγάλων (Κ2). Επίσης ένα λίγο καλύτερο αποτέλεσμα της Στανίδου στην ανάβαση, θα την έφερνε σίγουρα στα μετάλλια στην γενική κατάταξη.

Στα αγόρια ο Κουσουρέτας έδειξε ότι είναι σε πολύ καλή φόρμα με μεγάλες αξιώσεις για την κατηγορία του και σε απόσταση αναπνοής από τους αθλητές της μεγάλης κατηγορίας των παίδων (Π2). Άτυχος στάθηκε ο Γιώργος Τσούλης αφού η 9η θέση στο σύνολο των παίδων του στέρησε την ευκαιρία να αγωνιστεί στο sprint και να βελτιώσει το αποτέλεσμα του.

Συγκεκριμένα η κατάταξη των αθλητών μας είναι:



Κατηγορία Κορασίδων 1 (ανάβαση)

Στανίδου Έρη 7η (8η στην μικτή κατηγορία Κ1Κ2)

Χαλβατζή Μαγδαληνή 3η (3η στην μικτή κατηγορία Κ1Κ2)



Κατηγορία Κορασίδων 1 (sprint)

Στανίδου Έρη 2η (2η στην μικτή κατηγορία Κ1Κ2)

Χαλβατζή Μαγδαληνή 6η (6η στην μικτή κατηγορία Κ1Κ2)



Κατηγορία Κορασίδων 1 (Γενική Κατάταξη)

Στανίδου Έρη 4η (4η στην μικτή κατηγορία Κ1Κ2)

Χαλβατζή Μαγδαληνή 5η (5η στην μικτή κατηγορία Κ1Κ2)



Κατηγορία Παίδων 1 (ανάβαση)

Κουσουρέτας Νικόλαος 2ος (7ος στην μικτή κατηγορία Π1Π2)

Τσούλης Γιώργος 3ος (9ος στην μικτή κατηγορία Π1Π2)



Κατηγορία Παίδων 1 (sprint)

Κουσουρέτας Νικόλαος 2ος (4ος στην μικτή κατηγορία Π1Π2)



Κατηγορία Παίδων 1 (Γενική Κατάταξη)

Κουσουρέτας Νικόλαος 2ος (6ος στην μικτή κατηγορία Π1Π2)



Στην κατηγορία των γυναικών – για την τόνωση του ανταγωνισμού - συμμετείχε και η προπονήτρια του Συλλόγου Παπακοσμά Βηθλεέμ που τερμάτισε 3η στην ανάβαση, ενώ στο sprint εγκατέλειψε….

Το Δ.Σ. του Σ.Ο.Χ. Φλώρινας συγχαίρει τους αθλητές και την προπονήτρια τους Παπακοσμά Βηθλεέμ και εύχεται καλή συνέχεια στο πρωτάθλημα.

Για περισσότερες πληροφορίες και αναλυτικά αποτελέσματα στο site της Ελληνικής Ομοσπονδίας Χιονοδρομίας: http://ift.tt/1quicvt





από ΝΕΑ ΦΛΩΡΙΝΑ

μέσω ΝΕΑ ΦΛΩΡΙΝΑ
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Δυτική Μακεδονία

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video