ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

«Ντροπή και αίσχος στο Μποδοσάκειο»



Επισκέφθηκα σήμερα το Μποδοσάκειο Νοσοκομείο Πτολεμαΐδας, για ένα πρόβλημα υγείας που με ταλαιπωρεί εδώ και ένα τρίμηνο.

Συγκεκριμένα έχω υποβληθεί τρεις φορές σε μικροεπεμβάσεις, σε δάχτυλο του αριστερού χεριού, για τις οποίες η διάγνωση γινόταν «με το μάτι». Ακολούθησα και θεραπευτική αγωγή. Το πρίξημο στο συγκεκριμένο δάχτυλο όπου γινόταν η επέμβαση επανήλθε με πόνο που εξαπλώθηκε σε όλο το χέρι.

Πήγα λοιπόν σήμερα πονώντας και ζήτησα εξέταση από «έμπειρο χειρούργο» για τον οποίο πληροφορήθηκα από γνωστούς ότι έχει ιδιαίτερη επιστημονική κατάρτηση και εμπειρία σε παρόμοια περιστατικά. Αρχικά μου ζήτησε να περιμένω, επειδή είχε άλλο περιστατικό αν και ήμουν εκτός ραντεβού. Στη συνέχεια εφόσον τελείωσε με το περιστατικό, αντί να με δεχτεί στο γραφείο πέρασε κάποια άλλη ασθενής η οποία, είχε προσωπικό ραντεβού όπως δήλωσε, διότι ήταν συμπεθέρα του. Περιμένοντας και πάλι τη σειρά μου και έχοντας η νοσοκόμα καταγράψει τα στοιχεία μου, ο γιατρός βγήκε από το γραφείο του κάνοντας να φύγει. Τότε καλώντας τον:

«γιατρέ εσάς περιμένω, Τι μπορούμε να κάνουμε; Μία διαγνωστική εξέταση ;»

«Μία ακτινογραφία;» εκείνος συνέχισε να προχωρά με ύφος αδιάφορο για να εισπράξω την απάντηση

«Δεν ασχολούμαι με καθυστερημένους……»

«Μα τι λέτε; Επιστήμονας είστε, είναι συμπεριφορά αυτή;», ανταπάντησα.

‘Έμεινα αποσβολωμένη έχοντας απέναντί μου την πλάτη του γιατρού που απομακρύνονταν.

Τέτοιες συμπεριφορές κατά την άποψή μου είναι καταδικαστέες., σε φορολογούμενους πολίτες ετούτου του μίζερου στην τελική τόπου μας. Αν μη τι άλλο είναι απαίτηση πρώτα απ’ όλα πρέπουσας συμπεριφοράς από ένα δημόσιο λειτουργό, ο οποίος τυγχάνει να έχει δώσει τον όρκο του Ιπποκράτη.

Υ.Γ. Βεβαίως έχω καταγεγραμμένη τη στιχομυθία, σε περίπτωση αμφισβήτησης.



Ασθενής





από ΝΕΑ ΦΛΩΡΙΝΑ

μέσω ΝΕΑ ΦΛΩΡΙΝΑ
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Δυτική Μακεδονία

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video