ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Αίνιγμα η στάση Καρυπίδη (του Μιχάλη Αγραφιώτη)

Είθισται οι εκάστοτε Νομάρχες παλαιότερα και ο Περιφερειάρχης να μεταβαίνουν στη ΔΕΘ και να έχουν άτυπες ή επίσημες συναντήσεις με τον εκάστοτε πρωθυπουργό ή Υπουργούς της κυβέρνησης, ώστε να αναφερθούν θέματα που αφορούν την περιφέρεια. Φέτος τα πράγματα είναι εντελώς διαφορετικά, αφού ο Περιφερειάρχης δεν είναι εκλεγμένος με την κομματική στήριξη της Νέας Δημοκρατίας ή του ΠΑΣΟΚ, και η συντριπτική πλειοψηφία των Δημάρχων έχουν το χαρακτηρισμό του «αντάρτη».


Το ερώτημα που δημιουργείται είναι: έχει προσκληθεί ο Θόδωρος Καρυπίδης στην τελετή εγκαινίων της ΔΕΘ ως Περιφερειάρχης; Προφανώς, ναι έχει προσκληθεί. Θα παρευρίσκεται εκεί; Εδώ οι απόψεις διίστανται. Αν παρευρεθεί ναι μεν θα εκπληρώσει μια υποχρέωση που έχει θεσμικά απέναντι στο γεγονός και τον πρωθυπουργό της χώρας, αλλά θα φανεί και ως έμμεση αποδοχή της κυβερνητικής πολιτικής που αντιστέκεται εδώ και μήνες. Ο Θόδωρος Καρυπίδης είναι αποφασισμένος να συγκρουστεί κατά μέτωπο με την κυβέρνηση, όμως θα πρέπει «να σπάσει και τα αυγά» των μέχρι σήμερα συνηθειών που είχε ο εκάστοτε Περιφερειάρχης. Θεωρώ ότι θα έχει επαφή με τους άλλους Περιφερειάρχες και ιδιαίτερα με τον Απόστολο Τζιτζικώστα και από κοινού θα καθορίσουν τη στάση τους. Σε αντίθεση με τον Θόδωρο Καρυπίδη, ο Γιώργος Δακής είναι βέβαιο ότι θα παρευρίσκεται…1924355_717768528258648_6084665393146171750_n


Ανεξαρτήτως τι θα πράξει το πρώτο Σαββατοκύριακο, ο Θόδωρος Καρυπίδης οφείλει να αποφασίσει τι στάση θα κρατήσει το δεύτερο Σαββατοκύριακο. Πρέπει να παρευρεθεί στην ομιλία του Αλέξη Τσίπρα; Οι πληροφορίες λένε ότι ο συνάδελφός του Απόστολος Τζιτζικώστας ήδη έχει κανονίσει συνάντηση με τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Ο Θόδωρος Καρυπίδης δεν έχει κρύψει τις σχέσεις του με τον ΣΥΡΙΖΑ και προσωπικά με τον Αλέξη Τσίπρα, όμως πως θα μπορούσε να ερμηνευτεί μια εμφανής σύμπλευση με την αντιπολίτευση την ώρα που κυβερνά η Νέα Δημοκρατία και το ΠΑΣΟΚ;


tsipras


Είναι η πρώτη σημαντική απόφαση που πρέπει να πάρει ο Θόδωρος Καρυπίδης εκτός των ορίων της Δυτικής Μακεδονίας. Τι πρέπει άραγε να πράξει; Να παρευρεθεί στα συγκεκριμένα γεγονότα ή να κόψει τελείως διπλωματικές σχέσεις με την κυβέρνηση;




από mike82

μέσω Kozan.gr : Καθημερινή ενημέρωση για την κοζάνη -- Κοζάνης Κοζανη kozani kozanh kozanhs KOZANI Πτολεμαίδα, ΠΤΟΛΕΜΑΙΔΑ » Επικαιρότητα
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Δυτική Μακεδονία

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video