Υποδεχόμαστε το Κτήμα Claudia Papayianni (Κλαούντια Παπαγιάννη) και μαγειρεύει για μας, ο Chef, Νίκος Κοντοσώρος!
Σήμερα Σάββατο στις 19 Μαρτίου 2016 στις 7 μ.μ. στον «Αριστοτέλη»:
• υποδεχόμαστε το Κτήμα Claudia Papayianni (Κλαούντια Παπαγιάννη) από τη Χαλκιδική.
• δοκιμάζουμε τρία μοναδικά κρασιά του:
• Αλεξάνδρα (Λευκός ξηρός, 2015, Μαλαγουζιά 100%)
• Εξ’ Αρνών Λευκός (Λευκός ξηρός, 2015, Ασύρτικο 50% και Sauvignon Blanc 50%)
• Εξ’ Αρνών Ροζέ (Ροζέ ημίξηρος, 2015, Grenache Rouse 100%)
(και τα τρία Προστατευόμενης Γεωγραφικής Ένδειξης Χαλκιδικής)
• Συζητάμε για το κρασί και μαθαίνουμε ενδιαφέροντα στοιχεία για την επιχείρηση, με την Kλαούντια Παπαγιάννη.
• Ο βραβευμένος Chef, Νίκος Κοντοσώρος, μας μαθαίνει να συνδυάζουμε αρμονικά το φαγητό μας, με το κρασί.
• Δοκιμάζουμε βελουτέ σούπα, σπαράγγι με κρουτόν και τη συνδυάζουμε μοναδικά με Ασύρτικo - Sauvignon Βlanc!
Το ταξίδι συνεχίζεται…
Υ.Γ. ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΕΤΕ ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΤΟ ΠΟΤΗΡΙ ΓΕΥΣΙΓΝΩΣΙΑΣ ΜΑΖΙ ΣΑΣ…
ΑΟΑ - AWA: www.fsfa.gr/awa
Σήμερα Σάββατο στις 19 Μαρτίου 2016 στις 7 μ.μ. στον «Αριστοτέλη»:
• υποδεχόμαστε το Κτήμα Claudia Papayianni (Κλαούντια Παπαγιάννη) από τη Χαλκιδική.
• δοκιμάζουμε τρία μοναδικά κρασιά του:
• Αλεξάνδρα (Λευκός ξηρός, 2015, Μαλαγουζιά 100%)
• Εξ’ Αρνών Λευκός (Λευκός ξηρός, 2015, Ασύρτικο 50% και Sauvignon Blanc 50%)
• Εξ’ Αρνών Ροζέ (Ροζέ ημίξηρος, 2015, Grenache Rouse 100%)
(και τα τρία Προστατευόμενης Γεωγραφικής Ένδειξης Χαλκιδικής)
• Συζητάμε για το κρασί και μαθαίνουμε ενδιαφέροντα στοιχεία για την επιχείρηση, με την Kλαούντια Παπαγιάννη.
• Ο βραβευμένος Chef, Νίκος Κοντοσώρος, μας μαθαίνει να συνδυάζουμε αρμονικά το φαγητό μας, με το κρασί.
• Δοκιμάζουμε βελουτέ σούπα, σπαράγγι με κρουτόν και τη συνδυάζουμε μοναδικά με Ασύρτικo - Sauvignon Βlanc!
Το ταξίδι συνεχίζεται…
Υ.Γ. ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΕΤΕ ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΤΟ ΠΟΤΗΡΙ ΓΕΥΣΙΓΝΩΣΙΑΣ ΜΑΖΙ ΣΑΣ…
ΑΟΑ - AWA: www.fsfa.gr/awa
Πηγή
0 σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου