ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

42χρονος έχασε τη ζωή του κατά τη διάρκεια ηλεκτρολογικών εργασιών στο ορυχείο Αμυνταίου

Ένας εργαζόμενος άφησε την τελευταία του πνοή κατά τη διάρκεια της βάρδιας του στο ορυχείο Αμυνταίου.

Πρόκειται για τον 42χρονο Ιωάννη Χατζή από το Κλειδί Φλώρινας, πατέρα τριών παιδιών, που εργαζόταν ως ηλεκτρολόγος στο ορυχείο Αμυνταίου.

Χθες το βράδυ λίγο πριν τη λήξη της απογευματινής βάρδιας μαζί με άλλους δύο συναδέλφους του προσπάθησαν να αποκαταστήσουν βλάβη στον αποθέτη Α4 του ορυχείου. Κατά τη διάρκεια της εργασίας, τον άτυχο εργαζόμενο κτύπησε ηλεκτρικό ρεύμα 6.000 kvolt. Οι άλλοι δύο εργαζόμενοι τραυματίστηκαν ελαφρά.

Για το συγκεκριμένο δυσάρεστο συμβάν, ο Γραμματέας του Σωματείου Σπάρτακος, Σάκης Μάστορας, ανέφερε: "Δυστυχώς, ένας ακόμη συνάδελφος, ένα ακόμη μέλος της οικογένειας της ΔΕΗ, έχασε την ζωή του στο ορυχείο του Αμυνταίου κατά την διάρκεια της εργασίας του στην απογευματινή βάρδια. Βαρύς ο φόρος της παραγωγής ηλεκτρικού ρεύματος. Θερμά συλλυπητήρια!"

Ο πρόεδρος της ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ, Γιώργος Αδαμίδης, σχολιάζοντας το τραγικό συμβάν, σημειώνει: "Δυστυχώς άλλος ένας συνάδελφος στο Ορυχείο Αμυνταίου έχασε τη ζωή του δίνοντας τη μάχη για απολαμβάνουν οι Έλληνες το πολυτιμότερο αγαθό σύγχρονης της κοινωνίας. Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια. Επιτέλους η διοίκηση της ΔΕΗ ας πάρει μέτρα και όχι να συμπληρώνει στον κατάλογο των αδικοχαμένων. Ως ελάχιστο φόρο τιμής στη μνήμη του αδικοχαμένου συναδέλφου η διοίκηση της ΔΕΗ αν πραγματικά σέβεται το νεκρό συνάδελφό σήμερα το ορυχείο Αμυνταίου θα πρέπει να είναι κλειστό".

«Η ασφάλεια πάνω από όλα, είναι το σύνθημα μας και απευθύνεται σε όλους τους εργαζόμενους στο Ενεργειακό Κέντρο» λέει ο πρόεδρος του σωματείου «Σπάρτακος» Μόσχος Μόσχου, εκφράζοντας τα συλλυπητήρια στην οικογένεια του άτυχου εργαζόμενου.

Το συγκεκριμένο ατύχημα έρχεται να προστεθεί στον μακρύ κατάλογο των θανατηφόρων ατυχημάτων, που γίνονται στο μεγαλύτερο ενεργειακό κέντρο της χώρας. Για τις συνθήκες του ατυχήματος θα γίνει έρευνα από τις αρμόδιες υπηρεσίες του κράτους και τη ΔΕΗ.

Πηγή: kozan.gr, tanea.gr

Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Δυτική Μακεδονία

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video