ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Γ. Αντωνιάδης: Δεν είναι τυχαίο ότι έγιναν τώρα οι δηλώσεις Φίλη (video)

«Είναι τυχαίο ότι έγιναν αυτές οι δηλώσεις από τον υπουργό τώρα; Κατά την άποψη μου, όχι. Γιατί ενδέχεται να γίνει ένα ταξίδι του Αλέξη Τσίπρα στην Τουρκία. Λειτουργεί ο κ. Φίλης λοιπόν ως όχημα, ως δούρειος ίππος; Άποψη μου όχι. Απεναντίας όμως φαίνεται ότι ενδεχομένως η κυβέρνηση έχει υποκύψει στην εξωτερική πολιτική και στις πιέσεις της Τουρκίας. Ενδεχομένως πηγαίνοντας εκεί ο Πρωθυπουργός, θέλει να φέρει ως διαπιστευτήρια την αμφισβήτηση αυτής της γενοκτονίας. Αυτή είναι η άποψη μου. Αν όχι να βγει να τη διαψεύσει», τόνισε ο βουλευτής Φλώρινας της Νέας Δημοκρατίας, Γιάννης Αντωνιάδης και πρώην πρόεδρος της ΠΟΕ, σχολιάζοντας τις δηλώσεις του υπουργού Παιδείας, Νίκου Φίλη.
Παράλληλα, επισήμανε ότι ο κ. «Φίλης έχει ξεφύγει» και πρόσθεσε ότι «εσκεμμένα και με βάση κάποιο σχέδιο γίνεται ότι γίνεται τώρα».
Στη συνέχεια ο κ. Αντωνιάδης ζήτησε από την κυβέρνηση να καταδικάσει τις δηλώσεις του Νίκου Φίλη ενώ συμπλήρωσε: «μην διανοηθεί ο κ. Τσίπρας και καταθέσει στεφάνι στον γενοκτόνο Κεμάλ στην Τουρκία». Τέλος, κάλεσε τον Αλέξη Τσίπρα κατά τη διάρκεια της επίσκεψης του στην Τουρκία να θέσει το θέμα της αναγνώρισης της γενοκτονίας από τους Τούρκους.


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Δυτική Μακεδονία

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video