ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΦΩΤΙΑ του προπονητή μπάσκετ Α.Σ. Καστοριάς



Αποκλειστική συνέντευξη στον Νίκο Κολίτση και το Metrosport.gr

Γιώργος Σούλιος, προπονητής μπάσκετ Α.Σ. Καστοριάς

Η διοίκηση της Καστοριάς κάνει ό,τι καλύτερο μπορεί στα τρία τουλάχιστον χρόνια που είμαι εγώ στην ομάδα για να είναι η ομάδα ανταγωνιστική. Έχουμε ανέβει
σε τρία χρόνια δύο κατηγορίες και προσπαθεί να είναι όσο καλύτερη γίνεται.
Είμαστε νεοφώτιστοι στην κατηγορία και προσπαθούμε να γινόμαστε παιχνίδι με παιχνίδι καλύτεροι. Θέλουμε η μπασκετική ομάδα της Καστοριάς να είναι σημείο αναφοράς για την πόλη, είναι μέχρι στιγμής, ο κόσμος είναι δίπλα μας, αγκαλιάζει την ομάδα.
Δυστυχώς εμείς με τα αποτελέσματα που έχουμε δεν έχουμε ανταποδώσει τη ζεστή του ανταπόκριση.
Παρά την παραφιλολογία που υπάρχει η νεοφώτιστη ομάδα μας κυνηγάει να βρει ταυτότητα στην κατηγορία να μείνει στην κατηγορία
Η ομάδα παίζει πρώτη φορά στην ιστορία της στη Β' εθνική. Είναι μία καινούρια ομάδα και η παραμονή της και ένα καλό πλασάρισμα θα ήταν ό,τι καλύτερο.
Οτιδήποτε άλλο λέγεται και γράφεται μόνο κακό κάνει στην ομάδα μας.
Είναι λάθος η ύπαρξη δύο ομάδων στην περιοχή. Ο νομός Καστοριάς είναι πολύ μικρός και δεν μπορεί να υποστηρίξει δύο ομάδες και είναι θέμα χρόνου μία από τις δύο ομάδες -άσχεται σε ποια είμαι εγώ- να υποστεί τις συνέπειες της οικονομικής κρίσης. Θα έπρεπε για μένα να έχει βρεθεί μία λύση εδώ και χρόνια, να υπάρχει μία ομάδα ανταγωνιστική και μία ομάδα φυτώριο ή άλλες ομάδες δορυφόροι της. Αυτό είναι μονόδρομος για την Καστοριά.
Ο αθλητισμός είναι μονόδρομος για την ελληνική κοινωνία και στον αθλητισμό θα βρει η ελληνική κοινωνία στηρίγματα για να ξεπεράσει τις δυσκολίες της.
Μέσω του αθλητισμού θα μπορούν οι νέοι να μεγαλώσουν σ' ένα περιβάλλον που δε θα είναι αποστειρωμένο, με αρχές και ιδανικά, γιατί ο αθλητισμός θα προετοιμάσει τους νέους για πολίτες του αύριο.
Αν έχεις απαιτήσει από μία ομάδα που είναι οργανωμένη, αυτό θα ήταν ιδανικό για μία κοινωνία να έχει τα αντίστοιχα χαρακτηριστικά.
Θα ήταν μεγάλη μου χαρά τα παιδιά να βρουν το δρόμο τους και να προοδεύσουν. Η πόλη της Καστοριάς, ως πρωτεύουσα του νομού, έχει τη μερίδα του λέοντος σε ταλέντο παικτών.
Η Β' εθνική είναι πολύ ανταγωνιστική κατηγορία. Ειδικά φέτος έχει μπασκετμπολίστες που έχουν πρωταγωνιστήσει σε πολύ υψηλότερες κατηγορίες. Η οικονομική κρίση κατέβασε πολλούς παίκτες που έπαιζαν στην Α1 και στην Α2 στη Β' εθνική. Τακτικά πάντα οι έμπειροι ανταποκρίνονται καλύτερα σε συνθήκες πίεσης, γιατί η εμπειρία κερδίζεται μέσα στο παρκέ και δεν αγοράζεται.



Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Δυτική Μακεδονία

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video