Μαρμελάδα χωρίς βρασμό γίνεται; Και όμως γίνεται, και μάλιστα με όλα τα οφέλη που μπορεί να έχει η απουσία οποιασδήποτε θερμικής επεξεργασίας για τη διατήρηση του συνόλου της θρεπτικής και διατροφικής αξίας των φρούτων. Δημιουργός της νωπής μαρμελάδας είναι η Αναστασία Ακριτίδου από την Παναγίτσα Πέλλας ενώ μεγάλο ενδιαφέρον για το προϊόν έχει επιδείξει η Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής, της Περιφερειακής Ενότητας Πέλλας.
Δείτε τη Συνέχεια...»Πηγή
0 σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου