ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Τα μυστικά της επιτυχίας στις πανελλαδικές εξετάσεις είχαν την ευκαιρία να ακούσουν οι μαθητές και οι μαθήτριες του 3ου Λυκείου Φλώρινας

Τα μυστικά της επιτυχίας στις πανελλαδικές εξετάσεις είχαν την ευκαιρία να ακούσουν οι μαθητές και οι μαθήτριες του 3ου Λυκείου Φλώρινας από τον Δρ Νέστορα Κολοβό*. Η ομιλία είχε τίτλο «Πως να επιτύχετε στη Σχολή της πρώτης επιλογής σας» και πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 1 Απριλίου 2015. Σκοπός της ομιλίας ήταν η ενίσχυση της αυτοπεποίθησης των μαθητών στην πορεία τους προς τις πανελλαδικές εξετάσεις.


Κατά τη διάρκεια της ομιλίας του, ο κ. Κολοβός, με συγκεκριμένα παραδείγματα, κατέρριψε μύθους για τις πανελλαδικές εξετάσεις και ανέδειξε τις τεράστιες δυνατότητες των μαθητών. Όπως χαρακτηριστικά τόνισε, «Η επιτυχία είστε εσείς! Όλοι σας έχετε τις δυνατότητες για να επιτύχετε! Το πόσο ψηλά όμως θα φθάσετε, το καθορίζετε μόνον εσείς! Ποτέ δεν είναι αργά για να βελτιωθείτε! Αρκεί να το αποφασίσετε και να κάνετε τώρα το πρώτο σας βήμα!»


Στη συνέχεια ο κ. Κολοβός αναφέρθηκε στους στόχους της επιτυχίας, στις προϋποθέσεις της επιτυχίας, στις αρχές της επιτυχίας και πρότεινε συγκεκριμένες κατευθύνσεις και στρατηγικές για την αποτελεσματική προσέγγιση και αντιμετώπιση των πανελλαδικών εξετάσεων.


Τον κ. Κολοβό παρουσίασε και προλόγισε ο διευθυντής του Σχολείου, κ. Στέλιος Καρακατσάνης. Στο τέλος της ομιλίας ακολούθησε διάλογος, με τους μαθητές να θέτουν διάφορα ερωτήματα προκειμένου να λύσουν απορίες και να ενισχύσουν την αυτοπεποίθησή τους.


*Ο Νέστορας Κολοβός είναι Δρ Γεωλόγος, σύμβουλος επιχειρηματικότητας και ανάπτυξης ανθρώπινου δυναμικού και διαθέτει μεγάλη επιστημονική, επαγγελματική και διδακτική εμπειρία. Σκοπός του είναι να βοηθάει ανθρώπους να επιτυγχάνουν πιο εύκολα και πιο γρήγορα τους προσωπικούς και επαγγελματικούς τους στόχους. Μέσω της ιστοσελίδας http://ift.tt/1DwnlhS προσφέρει χρήσιμες πληροφορίες για προσωπική και επαγγελματική επιτυχία.



kolovoskk




Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Δυτική Μακεδονία

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video