ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

ΓΕΩΤ.Ε.Ε./Π.Δ.Μ.: Επιμορφωτική Συνάντηση Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης - Διαδρομές για να γνωρίσουμε τα Δάση μας





ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Το Περιφερειακό Παράρτημα Δυτικής Μακεδονίας του Γεωτεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδας (ΓΕΩΤ.Ε.Ε./Π.Δ.Μ.), ανταποκρίθηκε άμεσα σε αίτημα του Πρότυπου Παιδικού Σταθμού - Νηπιαγωγείου ''Στρουμφάκια'' για μια επιμορφωτική συνάντηση με τους εκπαιδευτικούς του σχολείου, προκειμένου να συμβάλλει στην κατάρτιση τους.



Ο Πρότυπος Παιδικός Σταθμός - Νηπιαγωγείο ''Στρουμφάκια'' ως οικολογικό σχολείο, αναπτύσσει δράσεις για την προώθηση της περιβαλλοντικής εκπαίδευσης και ανάπτυξης περιβαλλοντικής συνείδησης στα παιδιά νηπιακής και προσχολικής ηλικίας. Για την σχολική χρονιά 2014-2015 στόχος του είναι η δημιουργία ενός εκπαιδευτικού προγράμματος για τα δάση της περιφέρειας μας ώστε να μάθουν για αυτά μέσα από εικόνες, αλλά και βιωματικά μέσα από οργανωμένες διαδρομές.

Έτσι την Πέμπτη 12 Μαρτίου στα γραφεία του ΓΕΩΤ.Ε.Ε./Π.Δ.Μ πραγματοποιήθηκε επιμορφωτική συνάντηση περιβαλλοντικής εκπαίδευσης, κατά την οποία ο Αντιπρόεδρος της Δ.Ε. του ΓΕΩΤ.Ε.Ε./Π.Δ.Μ, Δασολόγος κ. Δημήτρης Τσίμπλινας, παρουσίασε στους εκπαιδευτικούς του σχολείου, το ρόλο και τις λειτουργίες του δάσους, την πανίδα και δασική βλάστηση της περιοχής μας και τέλος δασικές διαδρομές στη Δυτική Μακεδονία.

Το ΓΕΩΤ.Ε.Ε./Π.Δ.Μ στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων του, θα είναι αρωγός και θα ενισχύει την προσπάθεια κάθε φορέα, που αποβλέπει στην ανάπτυξη του βιοτικού και πολιτιστικού επιπέδου του πληθυσμού της περιοχής, καθώς και στην καλύτερη χρησιμοποίηση των διατιθέμενων φυσικών πόρων και μέσων.




από noreply@blogger.com (Τσούσκα Φλώρινας)

μέσω Τσούσκα Φλώρινας
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Δυτική Μακεδονία

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video