ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Ενημερωτική συνάντηση της Βουλευτού Ν. Κοζάνης κα Ραχήλ Μακρή με στελέχη της ΔΕΗ ΑΕ για τα θέματα της Μαυροπηγής, ΑΗΣ Πτολεμαΐδας και μονάδας Πτολεμαΐδα 5

makri Ο Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος της ΔΕΗ ΑΕ και αρμόδιοι υπηρεσιακοί παράγοντες της εταιρίας ενημέρωσαν τις Βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ του Νομού Κοζάνης κυρίες Ραχήλ Μακρή και Ευγενία Ουζουνίδου, τον Δήμαρχο Εορδαίας και εκπροσώπους κατοίκων της Μαυροπηγής για τις τρέχουσες εξελίξεις και τις νόμιμες ενέργειες που δύνανται να πραγματοποιηθούν στο ζήτημα του συγκεκριμένου οικισμού.


Η κα Μακρή ζήτησε να επιδειχθεί ιδιαίτερη μέριμνα ΄για το χρονίζων ζήτημα με το βέλτιστο δυνατό αποτέλεσμα τόσο για τους κατοίκους, όσο και για την εταιρία.


Εν συνεχεία η Βουλευτής Νομού Κοζάνης κα Ραχήλ Μακρή συναντήθηκε με τον Διευθυντή παραγωγής της ΔΕΗ ΑΕ κ. Ιωάννη Κοπανάκη προκειμένου να ενημερωθεί για τις ενέργειες της εταιρίας επί των θεμάτων επαναλειτουργίας της Μονάδας 3 του ΑΗΣ Πτολεμαΐδας και της πορείας κατασκευής της μονάδας 5 του ΑΗΣ Πτολεμαΐδας.


Ο κ. Κοπανάκης ενημέρωσε την Βουλευτή ότι η ΔΕΗ ΑΕ έχει ήδη ζητήσει την συνδρομή του αρμόδιου Υπουργείου προκειμένου να δοθεί παράταση περιβαλλοντικών όρων ώστε η μονάδα 3 να λειτουργήσει για να διάστημα μετά το 2015 ως μονάδα ψυχρής εφεδρείας για την στήριξη της τηλεθέρμανσης.


Ο κ. Κοπανάκης διαβεβαίωσε την κ. Μακρή ότι οι περισσότεροι εργαζόμενοι θα μεταφερθούν σε γειτονικούς ΑΗΣ της Δυτικής Μακεδονίας μέχρι το τέλος Μαρτίου 2015 και ότι θα ζητηθεί και η προτίμηση των εργαζομένων όπως η ίδια ζήτησε.


Ο Διευθυντής Παραγωγής της ΔΕΗ ΑΕ ενημέρωσε επίσης την κ. Ραχήλ Μακρή για την πορεία των ενεργειών υλοποίησης της μονάδας Πτολεμαΐδα 5, η οποία βρίσκεται σε αναμονή της έκδοσης άδειας εγκατάστασης από το αρμόδιο Υπουργείο για να λάβει την διαβεβαίωση διενέργειας όλων των απαιτούμενων κοινοβουλευτικών και θεσμικών δράσεων από την Βουλευτή Κοζάνης.




από kozan

μέσω Kozan.gr : Καθημερινή ενημέρωση για την κοζάνη -- Κοζάνης Κοζανη kozani kozanh kozanhs KOZANI Πτολεμαίδα, ΠΤΟΛΕΜΑΙΔΑ » Επικαιρότητα
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Δυτική Μακεδονία

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video