ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Σε θέση μάχης οι ομάδες του Αμύντα, για τα σαββατιάτικα παιχνίδια πρωταθλήματος, με ΠΑΟΚ και Καστοριά



Δυο μεγάλα ντέρμπι χάντμπολ, διεξάγονται το Σάββατο 31/1 στο ΔΑΚ Αμυνταίου, στο πρώτο χρονικά παιχνίδι, τα κορίτσια του Αμύντα αντιμετωπίζουν στις 18:00 τον ΠΑΟΚ, ενώ η ανδρική ομάδα στις 20:00 τον ΑΟΑ Καστοριάς.

Οι παίκτριες του Αμύντα μετά την άνετη επικράτηση μεσοβδόμαδα με 34-19 επι του Πανοράματος, θα προσπαθήσουν να εκμεταλλευτούν την έδρα τους και με την βοήθεια των φιλάθλων τους, να φτάσουν στην κατάκτηση του ροζ φύλλου, που θα ανοίξει το δρόμο για την 4άδα των πλεί-οφ.

Μάλιστα, όπως προέκυψε από την κλήρωση της φάσης των ΄4΄ του κυπέλλου Ελλάδος, Αμύντας και ΠΑΟΚ θα τεθούν εκ νέου αντιμέτωποι, σε νόκ-άουτ αναμέτρηση στο ΔΑΚ Αμυνταίου.



Δύο ώρες αργότερα, οι παίκτες του Μάκη Κιοσέ αντιμετωπίζουν σε αγώνα γοήτρου την Καστοριά, που διεκδικεί μαζί με τον Αρίωνα Πτολεμαίδος την πρωτιά του 6ου ομίλου της Β Εθνικής.

Η ανδρική ομάδα του Αμύντα αναμένεται να παίξει ρόλο ρυθμιστή στο πρωτάθλημα, καθώς φαίνεται να είναι η μόνη ομάδα που μπορεί να στερήσει βαθμό ή βαθμούς από τους δύο πρωτοπόρους της βαθμολογίας.

Τελευταία φορά που αναμετρήθηκαν Αμύντας και Καστοριά στο Αμύνταιο για το πρωτάθλημα, ήταν στις 18/02/2012, όπου μετά από μια δραματική σε εξέλιξη αναμέτρηση οι δύο ομάδες αναδείχτηκαν ισόπαλες (22-22). Στιγμιότυπα από την συγκεκριμένη αναμέτρηση μπορείτε να παρακολουθήσετε στην επίσημα ιστοσελίδα του Αμύντα http://ift.tt/1r8XgyS στην κατηγορία Gallery.





από ΝΕΑ ΦΛΩΡΙΝΑ

μέσω ΝΕΑ ΦΛΩΡΙΝΑ
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Δυτική Μακεδονία

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video