ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Ανακοίνωση ΣΥΡΙΖΑ Εορδαίας

Συμπολίτες και συμπολίτισσες


Ο ΣΥΡΙΖΑ Εορδαίας, θέλει να ευχαριστήσει τον λαό της Εορδαίας για την μεγάλη και ουσιαστική προεκλογική μάχη στην οποία συμμετείχε δυναμικά, εξασφαλίζοντας μία μεγάλη νίκη του ΣΥΡΙΖΑ στην περιοχή μας.


Θέλει επίσης να συγχαρεί τον λαό γιατί αυτή η νίκη είναι πρώτα από όλα δική του επιτυχία και επίτευγμα. Γιατί παίρνοντας την ευθύνη στα χέρια του, οδήγησε την χώρα έξω από τα μνημόνια, τις πολιτικές της λιτότητας και της ύφεσης, τις πολιτικές που οδήγησαν τον λαό μας στην ανθρωπιστική κρίση.


Τρεις μέρες μόλις μετά τις εκλογές και η κυβέρνηση με κορμό τον ΣΥΡΙΖΑ, έδειξε ότι το πρόγραμμα και οι δεσμεύσεις της είναι αδιαπραγμάτευτες και υλοποιήσιμες.


Έδειξε ότι είναι αποφασισμένη να εφαρμόσει το πρόγραμμα της.


Έδειξε ότι ήταν από καιρό έτοιμη και ότι θα εργαστεί σκληρά. Πρέπει και ο λαός μας συνεχίζοντας αυτό που ξεκίνησε, να στηρίξει τις επιλογές της νέας κυβέρνησης συμμετέχοντας και αγωνιζόμενος για το πρόγραμμα του.


«Μπορείς να κόψεις όλα τα λουλούδια, δεν μπορείς όμως να εμποδίσεις την άνοιξη να’ ρθει» είπε ο μεγάλος ποιητής Πάμπλο Νερούδα.


Παρά τα εμπόδια η Άνοιξη ήρθε και στην χώρα μας.


The post Ανακοίνωση ΣΥΡΙΖΑ Εορδαίας appeared first on giapraki.com.




από Zησοπούλου Bούλα

μέσω giapraki.com » ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Δυτική Μακεδονία

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video