ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

kozan.gr: Ποια είναι η Στεργιανή Γάκη, υποψήφια βουλευτής με τη ΝΔ στην Π.Ε. Κοζάνης – Η δήλωση υποψηφιότητάς της

stergiani gaki Όταν λοιπόν σε μια τόσο κρίσιμη στιγμή για την χώρα και εν όψει μιας εκλογικής αναμέτρησης που σαφώς θα καθορίσει το μέλλον μας και το μέλλον των επόμενων γενεών, ζητώ από εσάς τους συντοπίτες μου την στήριξη και την ψήφο σας, οφείλω να παραθέσω ένα σύντομο βιογραφικό και να καταθέσω τις απόψεις, τα πιστεύω και τις θέσεις μου που υπερασπίζομαι άοκνα και με συνέπεια, ως εργάτης αυτής της παράταξης, δεκαετίες τώρα.


Μεγάλωσα και τελείωσα την δευτεροβάθμια εκπαίδευση στην Πτολεμαίδα.Μετά την ολοκλήρωση των σπουδών μου στο τμήμα Πολιτικών Μηχανικών του ΑΠΘ, εργάστηκα κάποια χρόνια στην πόλη της Θεσσαλονίκης.




Επέστρεψα στην ιδιαίτερη πατρίδα μου για 7 έτη, στις αρχές του 2004, όπου δραστηριοποιήθηκα επαγγελματικά διατηρώντας τεχνικό γραφείο και όντας Μηχανικός Επίβλεψης στα έργα της Εγνατίας Οδού στον Νομό Κοζάνης.




Οι δυσχερείς οικονομικές συνθήκες στη χώρα που έπληξαν ιδιαιτέρως τον κλαδο μου και καθήλωσαν την δραστηριότητα στον τομέα μου, με οδηγούν το 2010 να αναζητήσω εργασία όπου αυτό είναι εφικτό.

Σήμερα εργάζομαι στον όμιλο εταιρειών J&P ΑΒΑΞ, στην κατασκευή του ανισόπεδου κόμβου Κ16 στην είσοδο της πόλης της Θεσσαλονίκης(σύνδεση ΠΑΘΕ με εσωτερική Περιφερειακή).




Από την ηλικία που αρχίζει κάθε νέος να αντιλαμβάνεται, να αναζητά, να ψάχνει, να προσδιορίζει και να προσδιορίζεται, εντάχθηκα στους κόλπους της ΜΑΚΗ(μαθητική νεολαία της Ν.Δ.), δράση που συνεχίστηκε με την ίδια θέρμη πλέον ως μέλος της ΔΑΠ/ΝΔΦΚ στη διάρκεια των σπουδών μου.




Εκλεγμένο μέλος το 2005 της ΝΟΔΕ Κοζάνης πια και παράλληλα εκλεγμένο μέλος του ΤΕΕ (τμ. Δυτικής Μακεδονίας) με την παράταξη της της Νέας Δημοκρατίας (ΔΚΜ), δίνω τον δικό μου αγώνα υπερασπιζόμενη θέσεις που ποτέ δεν απεμπόλησα και μαχόμενη για την βελτίωση όσων μπορώ να επηρεάσω. Προσπαθώντας να μην εθελοτυφλώ απέναντι σε ότι έχρηζε ανάγκης επαναπροσδιορισμού

Η Νέα Δημοκρατία είναι η πολιτική παράταξη των ξεκάθαρων τοποθετήσεων και θέσεων, της ξεκάθαρης ιδεολογικής ταυτότητας, του καθαρού και ειλικρινή λόγου.




Διαχειρίστηκε, όταν οι άλλοι δείλιασαν και αδυνατούσαν, με υπευθυνότητα και απτά αποτελέσματα, την κρισιμότερη περίοδο της νεότερης Ελλάδας και της οικονομίας της, ατραπό στην οποία οδηγήθηκε η χώρα και οι πολίτες όχι με ευθύνη αυτής της παράταξης και όχι υπό την διακυβέρνησή της. Είναι η μόνη δύναμη που μπορεί να εγγυηθεί την σταθερότητα , γιατί πρεσβεύει αναλλοίωτες αξίες και βαδίζει με γνώμονα το συμφέρον της χώρας και του λαού.




Στιγμές που δεν χωρούν ακρότητες, λαικισμοί, στείρα αντίδραση.

Στιγμές που απαιτούν μέτρο και λογική.




Ως περήφανο στέλεχος αυτής της παράταξης, ζητώ προσωπικά την ψήφο σας, για να συνεχίσω τον αγώνα και από αυτό το μετερίζι.



Σας ευχαριστώ.





από kozan

μέσω Kozan.gr : Καθημερινή ενημέρωση για την κοζάνη -- Κοζάνης Κοζανη kozani kozanh kozanhs KOZANI Πτολεμαίδα, ΠΤΟΛΕΜΑΙΔΑ » Επικαιρότητα
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Δυτική Μακεδονία

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video