ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Πρόγραμμα εξ αποστάσεως εκπαίδευσης από το Κέντρο Ξένων Γλωσσών Anglia με τη χρήση του καινοτόμου λογισμικού Flex – English και τη συνεχή υποστήριξη καθηγητή

anglia Τη νέα τεχνολογία και το διαδίκτυο χρησιμοποιεί το Κέντρο Ξένων Γλωσσών Anglia σε μια προσπάθεια να ικανοποιήσει την επιθυμία πολλών υποψήφιων μαθητών που ενδιαφέρονται να παρακολουθήσουν τα εκπαιδευτικά της προγράμματα αλλά είτε μένουν μακριά από την έδρα του Κ.Ξ.Γ. είτε είναι πολυάσχολοι και αδυνατούν να διαθέσουν χρόνο για την μετακίνηση τους προς το Κ.Ξ.Γ.


Η μέθοδος εφαρμόζεται με απόλυτη επιτυχία και βασίζεται στη χρήση του καινοτόμου και υπέρ σύγχρονου εκπαιδευτικού λογισμικού Flex English σε συνδυασμό με την συνεχή παρακολούθηση και την καθοδήγηση έμπειρου καθηγητή και σε προγραμματισμένες συναντήσεις μαθητή και καθηγητή μέσω skype


Ο μαθητής μπορεί αξιοποιώντας το Flex English :





  • Να μαθαίνει βλέποντας, ακούγοντας, μιλώντας και γράφοντας για το προς εκμάθηση αντικείμενο. Συνεπώς να μαθαίνει αποτελεσματικά, σε όποιον τύπο μαθητή και αν ανήκει (ακουστικός , οπτικός, κ. α),




  • Να ασχολείται με την κάθε δραστηριότητα όσο χρόνο ο ίδιος χρειάζεται, για να εμπεδώσει το προς εκμάθηση αντικείμενο,




  • Να εκτίθεται και να ασκείται επαρκώς τόσο στον γραπτό, όσο και στον προφορικό λόγο,




  • Να γνωρίζει όχι μόνο αν απάντησε σωστά ή λάθος σε μία δραστηριότητα, αλλά κυρίως να γνωρίζει το γιατί,




  • Να ασκείται σε διαφορετικού τύπου δραστηριότητες για κάθε εκπαιδευτικό αντικείμενο, για να μαθαίνει με τρόπο διαφορετικό και να εξασφαλίζεται το συνεχές ενδιαφέρον του για την μαθησιακή διαδικασία,




  • Να επανέρχεται σε εκπαιδευτικά αντικείμενα που έχει διδαχθεί, αλλά τα έχει ξεχάσει,




  • Να μαθαίνει χρησιμοποιώντας ένα μέσο τον Η/Υ το οποίο, πέραν των άλλων πλεονεκτημάτων του, περιορίζει και τις αδυναμίες του έντυπου υλικού, που μπορεί μεν να το διαβάζει, αλλά δεν μπορεί να το ακούσει, να μιλήσει και να έχει διαδραστική σχέση μαζί του.




  • Να ασκείτε όποια μέρα και ώρα επιθυμεί (24ωρες την ημέρα /7ημέρες την εβδομάδα ) με την υποστήριξη του καθηγητή του.





Ο μαθητής μπορεί αξιοποιώντας τις προβλεπόμενες από το πρόγραμμα συναντήσεις μέσω skype με τον καθηγητή του:




  • Να καθοδηγείται στο πώς να χρησιμοποιεί το Flex English



  • Να του ανατίθενται project , ασκήσεις , μελέτη

  • Να λύνει απορείς

  • Να παρακολουθεί το μέρος των μαθημάτων που πρέπει να γίνουν με την άμεση επαφή του με τον καθηγητή (π.χ εξάσκηση σε διαλόγους , speaking κλπ)


Η καινοτόμος μέθοδος :



  • Μειώνει το χρόνο φοίτησης σε πολυάσχολους ,επαγγελματίες και κατοίκους απομακρυσμένων περιοχών.

  • Μειώνει τα ετήσια δίδακτρα.

  • Καλλιεργεί αποτελεσματικά την ικανότητα των μαθητών του, να μιλούν και να γράφουν σωστά στην αγγλική γλώσσα,

  • Οδηγεί με ασφάλεια μετά από εξετάσεις σε απόκτηση αναγνωρισμένου από το ΑΣΠΕΠ Πιστοποιητικού Αγγλικών .


Πληροφορίες για τις δυνατότητες εκπαίδευση σας με την χρήση και αξιοποίηση του καινοτόμου διαδραστικού εργαλείου Flex μπορείτε να πάρετε:




  • Στα τηλέφωνα 2461024261 και στη διεύθυνση Κ.Δρίζη 7 από στη γραμματεία του Κέντρου Ξένων Γλωσσών Anglia Καθημερινά από τις 10.00π.μ έως τις 10.00μ.μ




  • Στις ηλεκτρονικές διευθύνσεις:





  1. Η ιστοσελίδα του φροντιστηρίου μας είναι: http://ift.tt/1vcbws8 και το facebook : Anglia Kozani

  2. Η ιστοσελίδα του λογισμικού Flex English είναι: http://ift.tt/1rVTIvw και το facebook : Flex English και ένα ακόμη βίντεο: http :// youtu . be / hofuVP _ r - Pc

  3. Για το πτυχίο tie: http://www.tieexams.gr/ και το facebook: Test of Interactive English

  4. Μπορείτε να μας γνωστοποιήσετε το email σας στο angliaschool @yahoo .gr στέλνοντάς μας ένα email με το ονοματεπώνυμο σας ώστε να σας στέλνουμε υλικό και να απαντάμε στις απορίες σας.


Υ.Γ Η μέθοδος μπορεί να εφαρμοστεί με την ίδια επιτυχία με συνδυασμό συναντήσεων σε τάξη, και εξ αποστάσεως εκπαίδευση ( blended system )




από kozan

μέσω Kozan.gr : Καθημερινή ενημέρωση για την κοζάνη -- Κοζάνης Κοζανη kozani kozanh kozanhs KOZANI Πτολεμαίδα, ΠΤΟΛΕΜΑΙΔΑ » Επικαιρότητα
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Δυτική Μακεδονία

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video