ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

3ο εργαστήριο ζωγραφικής της Σχολής Καλών Τεχνών Φλώρινας στο κτήριο του κέντρου νεότητας (πρώην οικοτροφείο)

3ο εργαστήριο ζωγραφικής της Σχολής Καλών Τεχνών Φλώρινας στο κτήριο του κέντρου νεότητας (πρώην οικοτροφείο)


Το 3ο εργαστήριο ζωγραφικής της ΣΚΤ Φλώρινας, σε συνεργασία με τον Δήμο Νεστορίου, συνδιοργανώνουν και φέτος, έκθεση από δημιουργίες φοιτητών του τμήματος εικαστικών & εφαρμοσμένων τεχνών της Φλώρινας στο κτήριο του κέντρου νεότητας Νεστορίου.

Οι δράσεις αυτές όπως και τις προηγούμενες χρονιές, έτσι και φέτος, στόχο έχουν την άμεση επαφή των κατοίκων της ευρύτερης περιοχής με την εικαστική σκέψη.




Σκοπός της συνεργασίας του Δήμου Νεστορίου με τη Σχολή Καλών Τεχνών Φλώρινας, είναι η δημιουργία σταθμών φιλοξενίας φοιτητών εικαστικών, σε Νεστόριο και Γράμμο, καθώς και η Δημιουργία πινακοθήκης Νεστοριτών καλλιτεχνών και η ανάδειξη της λαϊκής τέχνης και της παράδοσης της περιοχής, σε συνδυασμό με τις τοπικές «καλλιτεχνικές ανησυχίες»



Η διοργάνωση θα περιλαμβάνει έργα φοιτητών από όλα τα έτη φοίτησης και εργαστήρια της ΣΚΤ Φλώρινας, καθώς η Συνεργασία μεταξύ της Σχολής και του Δήμου Νεστορίου παίρνει σάρκα και οστά, μιας και φέτος συμμετέχουν και Νεστορίτες καλλιτέχνες, ακαδημαϊκού αλλά και ερασιτεχνικού επιπέδου με:



Ζωγραφική, Γλυπτά μικρών διαστάσεων, Φωτογραφία, Αγιογραφία, Ψηφιδωτό, Κόσμημα, Χαρακτική και VideoArt.



Σας περιμένουμε στο Νεστόριο, στο κτήριο του κέντρου νεότητας (πρώην οικοτροφείο), από την Πέμπτη 31 Ιουλίου μέχρι την Κυριακή 3 Αυγούστου, από τις 12 το μεσημέρι μέχρι τις 8 το απόγευμα.



ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ



ΑΝΤΩΝΑΚΑΚΗ ΣΟΦΙΑ

ΑΦΚΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ

ΓΙΟΒΑΝΟΓΛΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ

ΓΚΙΤΣΗ ΦΕΡΕΝΙΚΗ

ΓΚΡΑΤΣΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

ΔΗΜΗΤΡΑΚΗ ΧΡΙΣΤΙΝΑ

ΔΗΜΟΓΛΟΥ ΜΑΡΙΑ

ΔΙΑΜΑΝΤΑΚΗΣ ΣΤΕΛΙΟΣ

ΖΙΑΡΑΣ ΛΟΥΚΑΣ

ΚΑΝΑΒΟΥ ΓΙΩΤΑ

ΚΑΠΑΝΤΖΑΚΗ ΜΑΡΙΑ

ΚΕΒΡΕΚΙΔΟΥ ΣΟΦΙΑ

ΚΟΡΑΝΗ ΑΝΔΡΙΑΝΝΑ

ΚΟΤΖΑΟΓΛΑΝΙΔΟΥ ΑΙΜΙΛΙΑ

ΛΑΓΟΥ ΜΑΡΙΑ

ΚΟΝΔΥΛΗΣ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ

ΜΠΡΙΖΑΚΗΣ ΘΑΝΑΣΗΣ

ΜΠΡΟΥΣΑΛΗ ΒΙΚΥ

ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΑΘΗΝΑ

ΠΑΥΛΙΔΗΣ ΠΕΤΡΟΣ

ΠΕΤΚΑΝΗ ΜΑΡΙΑ

ΡΑΣΑΙΚΟΥ ΔΗΜΗΤΡΑ

ΡΕΒΗ ΙΩΑΝΝΑ

ΡΗΜΟΣ ΑΡΓΥΡΙΟΣ

ΣΟΥΛΤΑΝΙΔΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

ΤΕΡΠΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ

ΤΟΤΟΥ ΜΑΡΙΑ

ΤΟΥΡΤΟΥΡΑ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ

ΤΣΑΜΚΟΣΟΓΛΟΥ ΑΝΝΑ

ΤΣΟΛΑΡΙΔΗΣ ΛΑΖΑΡΟΣ



Υπεύθυνος διοργάνωσης - Χάρης Κοντοσφύρης

Συντονιστής της πρότασης - Αργύρης Ρήμος

Σύνδεσμος συνεργασίας - Κώστας Σουλτανίδης

Χορηγός - Δήμος Νεστορίου





από bossulis@hotmail.com (OrizontesPress)

μέσω Τοπικα - OrizontesPress - Ειδήσεις του νομού Καστοριάς, Αθλητικά, Τοπικά Νέα, Απόψεις , Μικρές Αγγελίες - OrizontesPress - Ειδήσεις του νομού Καστοριάς, Αθλητικά, Τοπικά Νέα, Απόψεις , Μικρές Αγγελίες
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Δυτική Μακεδονία

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video